Ring hele døgnet på 47 31 02 24

Bedemand Jægerspris

Vores erfaring som bedemand i Jægerspris strækker sig over mere en 130 år, hvor vi har hjulpet mange familier i hele den gamle Jægerspris kommune.

Måske har du været forberedt på det tab, du står i. Måske er det kommet fuldstændig uventet. Uanset hvad, er det overvældende og kaotisk for de fleste. Der er mange følelser i spil, og du er måske i tvivl om, hvad du lige nu skal gøre, eller hvad der sker med den, du har mistet.

Vi er her for at hjælpe dig trygt og godt gennem, hvad der nu skal ske og sikre støtte og overblik for jer gennem processen.

Vores filosofi er, at ethvert menneske, ethvert tab og enhver sorgbearbejdelse er forskellig. Derfor tilpasser vi os den enkelte familie, så forløbet passer til jer, og vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Bedemand Jægerspris:

Du kan ringe til os hele døgnet på telefon 47310227
Når du ringer til os, møder du lyttende ører og solid erfaring, der støtter dig i dit tab. Sammen lægger vi en plan for, hvad du og familien har brug for nu og her.
Hos Frederikssund Begravelsesforretning – Larsen Begravelse er vi to faste bedemænd, Knud og Gitte. I weekender, og når vi har ekstra travlt, får vi hjælp af Christian Have, som også har mange års erfaring. Vi er alle tre examinerede bedemænd. Det ser vi, og de familier vi hjælper, som en styrke.

Dødsfald: Hvad gør man?

Når sygeplejerske eller læge er underrettet om dødsfaldet, er den næste, du skal tage fat i, bedemanden. I gamle dage var det præsten, man søgte for hjælp og rådgivning. Den rolle har bedemanden oftest i dag. Bor du i Jægerspris eller omegn, så vælg en bedemand, der er velkendt her.
Det er vi. Vi er selv lokale. Gitte er endda født og opvokset i Jægerspris og kender by og omegn indgående.

Hvorfor vælge bedemand med rødder i Jægerspris?

Det kan være rigtig rart at vælge en bedemand, der er ægte lokal og med en reel tilknytning til Jægerspris. En som kender lokalområdet, og har stærkt netværk og bånd med både lokale familier og relevante fagpersoner. Det har vi. Vi har været i Jægerspris siden 1890.
Vi har hjulpet familier i Jægerspris gennem mange generationer og sætter en ære i at være lokale. Det handler i vores øjne ikke om, hvor man har butikslokale, men om hvor man lever, kommer og kender både lokalsamfundet og lokalkulturen.
Vores lokale rødder betyder også, at hvis din kære dør hjemme eller på plejehjem, så kan vi oftest sørge for, at kisten køres direkte til kapellet i Draaby eller Skoven. Det kan have stor betydning for jer som familie at have afdøde tættest muligt på.

Når du ringer til os
Når du ringer, tager vi en snak og finder ud af sammen, hvad den bedste plan er for lige præcis jer. Du skal ikke vide noget på forhånd, og det kræver intet overblik, at du ringer. Det finder vi sammen. Du kan være sikker på, vi har overblikket og hjælper dig.
Mange bedemænd tilbyder at møde op på din adresse indenfor få timer. Hos os gør vi det på den måde, som du har brug for. Måske er det, at vi kommer hjem til dig. Måske er det et møde i vores rolige rammer i Frederikssund. Det finder vi ud af sammen under opkaldet.
Under vores telefonsamtale danner vi os et overblik over, hvad der er nødvendigt for jer her og nu, og hvordan vi lægger den bedste plan for jer. Den ser forskellig ud fra person til person, men den drejer sig om jeres konkrete behov, ønsker og tvivlsspørgsmål.
Jeres spørgsmål kan spænde fra den praktiske planlægning, hvor du måske har brug for, vi med det samme fastlægger datoen for bisættelsen, så du hurtigt kan melde ud til familie i udlandet, og helt ned til bunden af behovspyramiden. Dér hvor du måske er i tvivl om, om I kan blive boende, eller hvordan du nu skal handle ind til aftensmad. Og det hele er okay. Vi lægger stor vægt på, der skal være tid og ro til at snakke om alt, hvad der er brug for.
Før vi lægger røret på, har vi aftalt, hvornår vi skal have et møde og snakke om det videre forløb. Du ved altså allerede her, hvad din næste trædesten er, og vi ved, hvad netop du og din familie har brug for at få arrangeret.
Efter opkaldet har du en kompetent livline, hvis du har brug for at snakke med os igen, før vi mødes. Der er åben linje til os. Også i aften kl. 20, hvis du har brug for det.

Frederikssund begravelse portræt

Hvem skal kontaktes efter bedemanden?

Måske spekulerer du allerede nu over, hvad det næste er, du skal have styr på. Men når du har snakket med bedemanden, skal du ikke mere. Alt, der skal ordnes, ordner vi. Du må stille os alle de spørgsmål du har, men for nu skal du ikke foretage dig andet.

Sådan foregår mødet med os

Selvom vi er bedemand i Jægerspris, inviterer vi dig gerne til møde i Frederikssund. Her har vi kontor. Sådan har det alle dage været hos Larsen Begravelse. Ved telefonsamtalen aftaler vi, hvornår mødet skal være for jer. For nogle er det samme dag. For andre er det to dage senere.
Vi inviterer ofte til møde i vores lokaler i Frederikssund, fordi det kræver mindst muligt at jer som pårørende, og vi har rammerne til det. Men også fordi, vores erfaring er, at det kan være svært at overskue besøg og værtskab som pårørende, der lige har mistet. Hos os kan vi sikre jer de rolige rammer uden afbrydelser, som der er behov for. I skal bare møde op. I skal ikke have forberedt noget forinden.
Ved mødet snakker vi alle detaljer igennem – lige fra blomster til skifteret. Hvis vi vurderer, I har behov for juridisk rådgivning, vil vi henvise til vores advokat. Det koster ikke ekstra. Det vigtige er, vi understøtter jeres behov.
Når I går fra mødet ved I, hvordan forløbet ser ud herfra. Vi har lagt en plan, og du og den nærmeste familie har nogle helt konkrete opgaver at forholde jer til. De næste trædesten er lagt frem for jer, og I kan læne jer trygt ind i, at vi har overblikket og taktstokken.

Hvad koster begravelsen?
Prisen på en begravelse i afhænger af, hvilke valg, I træffer. Vi rådgiver jer naturligvis så vi på bedste vis får jeres ønsker indfriet. Når I går ud ad døren fra mødet med os, kender I den økonomiske ramme og konkrete pris, og den ændrer sig ikke herefter.
Du får en fornemmelse af vores priser på begravelse her på hjemmesiden.

Begravelse Jægerspris

Når du har mistet, og der skal arrangeres begravelse i Jægerspris, sørger din bedemand for det praktiske overblik og en lang række opgaver. Og her er det en stor fordel at have valgt en bedemand, som rent faktisk har lokalt kendskab og netværk.
Unikt for Jægerspris er den særlige mulighed for at blive begravet på Stiftelsens kirkegård bag Jægerspris slot. Denne mulighed kan være åben, hvis afdøde har arbejdet i Stiftelsen, eller været børnehjemsbarn.
I det hele taget har vi stor lokal viden og gode relationer til alle kirker i gammel Jægerspris kommune: Gerlev Kirke, Kyndby Kirke, Krogstrup Kirke, Draaby Kirke og Skoven Kirke. Hvis afdøde ikke havde tilknytning til kirken og der ønskes en borgerlig bisættelse eller begravelse, kan man ofte få lov at benytte kapellet på Frederikssund sygehus.

Bisættelse Jægerspris

Bisættelse betyder, at det er valgt, at afdøde skal kremeres efter det ceremonielle farvel. Derefter kan urnen begraves på kirkegården, I kan vælge en skovbegravelse, eller I kan sprede asken et særligt sted. Har afdøde haft hjerteblod i Vikingespillet, og ønsker en ceremoni her, kan vi også hjælpe jer.
På vores kanter er mange involveret i Vikingespillet og ønsker en vikingebegravelse. Vi har allerede netværket og ved præcis, hvordan vi arrangerer det, og hvem vi skal have fat for at få ønsket til at ske.
Uanset om det er begravelse eller bisættelse, der er relevant i jeres tilfælde, finder handlingen typisk sted indenfor 14 dage efter dødsfaldet.
Bliv klogere på bisættelse eller begravelse her.

Kontakt vores begravelsesforretning og hør mere

Ønsker du at kontakte os, kan vi træffes døgnet rundt på telefon 47 31 02 24. Med de 130 års erfaring, som er overleveret igennem generationer i Frederikssund Begravelsesforretning, er du sikker på at være i trygge hænder.

Ved akut behov for kontakt beder vi dig ringe på 47 31 02 24.

 

Skriv til os

Nyt felt

9 + 5 =