Ring hele døgnet på 47 31 02 24

Bedemand Skibby

Uanset om du har været forberedt eller ej på det tab, du oplever lige nu, så kan det føles overvældende og kaotisk. Der er mange følelser i spil, og du er måske i tvivl om, hvad du nu skal gøre, eller hvad der sker med den, du har mistet.

Vores erfaring som bedemand i Skibby og omegn strækker sig over mere end 130 år, hvor vi har hjulpet utallige familier i området. Vores filosofi er, at ethvert menneske, ethvert tab og enhver sorgbearbejdelse er forskellig. Derfor tilpasser vi os den enkelte familie, så forløbet passer til jer, og vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Vi er her for at hjælpe dig trygt og godt gennem, hvad der nu skal ske og agere din støtte og dit overblik.

Bedemand Skibby:

Du kan ringe til os hele døgnet på telefon 47310227
Når du ringer, kan du være sikker på at møde lyttende ører og solid erfaring, der griber og understøtter dig i dit tab. Sammen lægger vi en plan for hvad du og familien har brug for nu og her.
Hos Frederikssund Begravelsesforretning – Larsen Begravelse er vi to faste bedemænd, Knud og Gitte. I weekender, og når vi har ekstra travlt, får vi hjælp af Christian Have, som også har mange års erfaring. Vi er alle tre examinerede bedemænd. Det ser vi, og de familier vi hjælper, som en styrke.

Hvad gør man ved dødsfald?

Når sygeplejerske eller læge er underrettet om dødsfaldet, er den næste, du skal kontakte, bedemanden. Før var det gerne præsten, man rakte ud til for hjælp og rådgivning. I dag er det oftest den lokale bedemand. Bor du i Skibby eller omegn, så kontakt en, der er velkendt her.
Det er vi.

Når du ringer til os
Når du ringer, tager vi en snak og finder sammen ud af, hvad den bedste plan er for lige præcis jer. Du skal ikke vide noget på forhånd, og det kræver intet overblik, at du ringer. Det, kan du være sikker på, vi finder sammen.
Mange bedemænd tilbyder at møde op på din adresse indenfor få timer. Hos os gør vi den på den måde, som du har brug for. Måske er det, at vi kommer hjem til dig. Måske er det et møde i vores rolige rammer i Frederikssund. Det finder vi ud af sammen under opkaldet.
Under vores snak i telefonen danner vi os et overblik over, hvad der er vigtigt for jer her og nu, og så vi lægger den rette plan for jer. Den ser forskellig ud fra person til person, men den drejer sig om jeres konkrete behov, ønsker og tvivlsspørgsmål.
Spørgsmålene kan spænde fra den praktiske planlægning, hvor du måske har brug for, vi med det samme fastlægger datoen for bisættelsen, så du hurtigt kan melde ud til familie i udlandet, hvornår det bliver, og helt ned til bunden af behovspyramiden. Dér hvor du måske er i tvivl om, om I kan blive boende, eller hvordan du nu skal få handlet ind. Og det hele er okay. Vi lægger stor vægt på, der skal være tid og ro til at snakke om alt det, der er brug for.
Før vi lægger på, har vi aftalt, hvornår vi skal have et møde og snakke om det videre forløb. Du ved altså allerede her, hvad din næste trædesten er, og vi ved, hvad netop du og din familie har brug for, og arrangerer det for jer.
Efter opkaldet har du en kompetent livline. Og hvis du har brug for at snakke med os igen, før vi mødes, er der åben linje til os. Også i aften kl. 20, hvis behovet opstår.
Som din bedemand klarer vi de praktisk ting, der lige nu og her skal ordnes på jeres vegne. Fx anmeldelse af dødsfaldet og underretning af begravelsesmyndighed.

Frederikssund begravelse portræt

Hvem skal man ringe til efter bedemanden?

Måske tænker du allerede, hvad du så skal herefter. Hvad med det alt det praktiske? Men når du har snakket med bedemanden, skal du ikke mere. Alt der skal ordnes, ordner vi. Du må stille os alle de spørgsmål du har, men lige nu skal du ikke foretage dig mere.

Hvorfor vælge bedemand med rødder i Skibby?

Du kan frit vælge bedemand, og det kan være rigtig rart at vælge en bedemand med reel tilknytning til Skibby. En som kender lokalområdet, og har stærkt netværk og bånd med både lokale familier og alle de relevante fagpersoner.
Det har vi.

Vi har hjulpet familier gennem tab i mange generationer og sætter en ære i at være ægte lokale.
Vi kender lokalområdet, vi kender kirkerne indgående, og vi kender de lokale erhvervsdrivende. Det betyder også, vi kan hjælpe med, at blomster og kistepynt kommer fra jeres lokale yndlingsblomsterbutik, eller finde det helt rigtige sted for jer at få kaffe efter bisættelsen.

Sådan foregår mødet med os

Vi kommer gerne hjem til dig, når du har brug for en bedemand i Skibby, og ellers inviterer vi dig til møde på vores kontor i Frederikssund. Sådan har det alle dage været hos Larsen Begravelse. For nogle skal mødet være samme dag. For andre er det nogle dage senere.
Vi inviterer ofte til møde i vores lokaler i Frederikssund, fordi det kræver mindst muligt at jer som pårørende, og vi har rammerne til det. Men også fordi, vores erfaring er, at det kan være svært at overskue besøg og værtskab som pårørende, der lige har mistet. Hos os kan vi sikre jer de rolige rammer uden afbrydelser, som der er behov for. I skal bare møde op. I skal ikke have forberedt noget forinden.

Ved mødet snakker vi alle detaljer igennem – lige fra blomster til skifteret. Hvis vi vurderer, I har behov for juridisk rådgivning, vil vi henvise til vores advokat. Det koster ikke ekstra. Det vigtige er, vi understøtter jeres behov.

Når I går fra mødet ved I, hvordan forløbet ser ud herfra. Vi har lagt en plan, og du og den nærmeste familie har nogle helt konkrete opgaver at forholde jer til. De næste trædesten er lagt frem for jer, og I kan læne jer trygt ind i, at vi har overblikket.

Hvad koster begravelsen?
Prisen på en begravelse afhænger af, hvilke valg, I træffer. Vi rådgiver jer naturligvis så vi på bedste vis får jeres ønsker indfriet. Når I går ud ad døren fra mødet med os, kender I selvfølgelig den økonomiske ramme og konkrete pris på vores ydelser, og den ændrer sig ikke herefter.

Du kan snuse til vores priser på begravelse her på hjemmesiden.

Begravelse Skibby

Når du har mistet, og der skal arrangeres begravelse i Skibby, sørger din bedemand for det praktiske overblik og en lang række opgaver. Og her er det en stor fordel at have valgt en bedemand, som rent faktisk har lokalt kendskab og netværk.

Vores lokale forankring betyder, at vi kan sørge for at afdøde ikke køres længere væk end nødvendigt. Har vi adgang til det lokale kapel, fx. ved Skuldelev kirke, så kører vi gerne kisten hertil efter dødsfald på Nordhøj eller i hjemmet. Det er man ikke nødvendigvis opmærksom på, hvis man ikke er lokal, men kan have stor betydning for jer som familie at have afdøde tættest muligt på.

Vi har et rigtig godt kendskab til og samarbejde med til Skibby Kirke, Skuldelev Kirke, Selsø Kirke og Ferslev Kirke. Der er også gode lokale muligheder for at blive begravet uden for kirken i uindviet jord ved Selsø Skovbegravelse, hvis det er et ønske.

Bisættelse Skibby

Bisættelse betyder, at det er valgt, at afdøde skal kremeres efter den højtidelighed, I har valgt. Derefter kan urnen begraves på kirkegården, asken kan spredes et særligt sted for jer, eller I kan vælge en skovbegravelse lige her i Skibby ved Selsø Skovbegravelse.

Uanset om det er begravelse eller bisættelse, der er relevant i jeres tilfælde, finder det rent praktisk som regel sted indenfor 14 dage efter dødsfaldet.
Du kan læse mere om bisættelse eller begravelse her.

Kontakt vores begravelsesforretning og hør mere

Ønsker du at kontakte os, kan vi træffes døgnet rundt på telefon 47 31 02 24. Med de 130 års erfaring, som er overleveret igennem generationer i Frederikssund Begravelsesforretning, er du sikker på at være i trygge hænder.

Ved akut behov for kontakt beder vi dig ringe på 47 31 02 24.

 

Skriv til os

Nyt felt

5 + 8 =