Ring hele døgnet på 47 31 02 24

Bedemand Slangerup

Måske har du været forberedt på det tab, du står midt i, måske er det kommet fuldstændig uventet. Uanset hvad, er det overvældende og kaotisk for de fleste. Det, du skal gøre når læge eller sygeplejerske er underrettet, er at kontakte en bedemand i Slangerup med lokalkendskab.

Vi har hjulpet mange familier med bisættelse og begravelse i Slangerup og har et stærkt lokalt netværk. Hos Frederikssund Begravelsesforretning – Larsen Begravelse har vi mere end 130 års erfaring som bedemand i området og et omdømme, som et sted, der sætter mennesker i centrum. Og det sætter vi en ære i at leve op til.

Filosofien er, vi tilpasser os den enkelte familie, så forløbet passer til jer, og vi kan hjælpe jer bedst muligt.
Du møder ingen standardskabelon til at håndtere dit tab og planlægge, hvad der nu skal ske, og i hvilket tempo. Ethvert menneske, ethvert tab og enhver sorgbearbejdeles er forskellig.

Vi er her for at hjælpe dig trygt og godt gennem, hvad der nu skal ske med ro og overblik.

Bedemand Slangerup:

Du kan ringe til os hele døgnet på telefon 47310227
Når du ringer til os, møder du lyttende ører og solid erfaring, der griber og understøtter dig i dit tab. Sammen lægger vi en plan for, hvad du og familien har brug for nu og her.
Hos Frederikssund Begravelsesforretning – Larsen Begravelse er vi to faste bedemænd, Knud og Gitte. I weekender, og når vi har ekstra travlt, får vi hjælp af Christian Have, som også har mange års erfaring. Vi er alle tre examinerede bedemænd. Det ser vi, og de familier vi hjælper, som en styrke.

Når du ringer til os
Når du ringer, tager vi en snak og finder ud af sammen, hvad den bedste plan er for lige præcis jer. Du skal ikke vide noget på forhånd, og det kræver intet overblik, at du ringer. Vi guider dig og ved, hvad der skal ordnes.
Mange bedemænd tilbyder at møde op på din adresse indenfor få timer. Hos os gør vi det på den måde, som du har brug for. Måske er det, at vi kommer hjem på din bopæl. Måske er det et møde i vores rolige rammer i Frederikssund. Det finder vi ud af sammen under opkaldet.
Under vores telefonsamtale danner vi os et overblik over, hvad der er vigtigst for jer her og nu, hvordan vi lægger den rette plan for jer. Den ser forskellig ud fra person til person, men den drejer sig om jeres konkrete behov, ønsker og tvivlsspørgsmål.
Dine og familiens spørgsmål kan spænde fra den praktiske planlægning, hvor du måske har brug for, vi med det samme fastlægger datoen for bisættelsen, så du hurtigt kan melde ud til familie i udlandet, hvornår det bliver, og helt ned til bunden af behovspyramiden. Dér hvor du måske er i tvivl om, om I kan blive boende, eller hvordan du nu skal handle ind til aftensmad. Og det hele er okay. Vi lægger stor vægt på, der skal være tid og ro til at snakke om alt, hvad der er brug for.
Før vi slipper hinanden i røret, har vi aftalt, hvornår vi skal have et møde og snakke om det videre forløb. Du ved altså allerede her, hvad din næste trædesten er, og vi ved, hvad netop du og din familie har brug for at få arrangeret.
Efter opkaldet har du også en kompetent livline, hvis du har brug for at snakke med os igen, før vi mødes. Der er åben linje til os. Også i aften kl. 20, hvis du har brug for det.
Som din bedemand klarer vi de praktisk ting, der lige nu og her skal ordnes på jeres vegne. Fx anmeldelse af dødsfaldet og underretning af begravelsesmyndighed.

Frederikssund begravelse portræt

Hvem skal man mere ringe til efter bedemanden?

Måske spekulerer du allerede nu over, hvad det næste er, du skal have styr på. Men når du har snakket med bedemanden, skal du ikke mere. Alt, der skal ordnes, ordner vi. Du må stille os alle de spørgsmål du har, men lige nu skal du ikke foretage dig mere.

Hvorfor vælge en lokal bedemand i Slangerup?

Du kan frit vælge bedemand, men det kan være rigtig rart at vælge én, der reelt kender det område, I bor i. En bedemand, som har ægte kendskab og relationer til de relevante fagpersoner i Slangerup, og en der kender lokalområdet.

At være lokal handler i vores øjne ikke om, hvor man har butikslokale, men om man kender lokalsamfundet og lokalkulturen og har et stærkt netværk. Det har vi i Slangerup. Vi er lokalt kendt i hele Frederikssund kommune, og kender fx Slangerup Kirke og Jørlunde Kirke rigtig godt.

Sådan foregår mødet med os

Selvom vi er bedemand i Slangerup, inviterer vi dig til møde i Frederikssund. Her har vi kontor. Sådan har det været hos Frederikssund Begravelsesforretning – Larsen Begravelse siden 1890. Ved telefonsamtalen aftaler vi, hvornår mødet skal være. For nogle er det samme dag. For andre er det nogle dage senere.

Vi inviterer ofte til møde i vores lokaler i Frederikssund, fordi det kræver mindst muligt at jer som pårørende, og vi har rammerne til det. Men også fordi, vores erfaring er, at det kan være svært at overskue besøg og værtskab som pårørende, der lige har mistet. Hos os kan vi sikre jer de rolige rammer uden afbrydelser, som der er behov for. I skal bare møde op. I skal ikke have forberedt noget forinden.

Ved mødet snakker vi alle detaljer igennem – lige fra blomster til skifteret. Hvis vi vurderer, I har behov for juridisk rådgivning, vil vi henvise til vores advokat. Det koster ikke ekstra. Det vigtige er, vi understøtter jeres behov.

Når I går fra mødet ved I, hvordan forløbet ser ud herfra. Vi har lagt en plan, og du og den nærmeste familie har nogle helt konkrete opgaver at forholde jer til. De næste trædesten er lagt frem for jer, og I kan læne jer trygt ind i, at vi har overblikket.

Pris for begravelse
Hvad begravelsen koster afhænger til dels af, hvilke valg, I gør. Vi rådgiver jer naturligvis, så vi på bedste vis får jeres ønsker indfriet. Når I går ud ad døren fra mødet med os, kender I den økonomiske ramme og konkrete pris. Og den ændrer sig ikke herefter.

Du kan også læse om vores priser på begravelse her på hjemmesiden.

Begravelse Slangerup

Når du har mister, og der skal arrangeres begravelse i Slangerup, sørger din bedemand for det praktiske overblik og en lang række opgaver. Her er det en stor fordel at have valgt en bedemand, som rent faktisk har lokalt kendskab og netværk.

Vores lokale forankring betyder b.la. at vi kan hjælpe jer med, at afdøde familiemedlem bliver kørt til det lokale kapel, hvis I ønsker det. Den betyder også, vi kender de lokale stenhuggere, blomsterhandlere og restaurationer, så vi både kan guide jer, og formidle kontakten for jer, hvis I ønsker det.

Bisættelse Slangerup

Bisættelse betyder, at det er valgt, at afdøde skal kremeres efter det ceremonielle farvel. Derefter kan urnen begraves på kirkegården, I kan vælge en skovbegravelse, eller I kan sprede asken – måske i Slangerup, eller et andet særligt sted for jer.
Uanset om det er begravelse eller bisættelse, der er relevant i jeres tilfælde, finder handlingen som regel sted indenfor 14 dage efter dødsfaldet.

Bliv klogere på bisættelse eller begravelse her.

Kontakt vores begravelsesforretning og hør mere

Ønsker du at kontakte os, kan vi træffes døgnet rundt på telefon 47 31 02 24. Med de 130 års erfaring, som er overleveret igennem generationer i Frederikssund Begravelsesforretning, er du sikker på at være i trygge hænder.

Ved akut behov for kontakt beder vi dig ringe på 47 31 02 24.

 

Skriv til os

Nyt felt

6 + 8 =