Ring hele døgnet på 47 31 02 24

Bedemand i Jægerspris, Skibby, Ølstykke, Stenløse og Frederikssund

Siden 1890 har vi været det naturlige valg af bedemand for familier i Skibby, Jægerspris, Stenløse, Ølstykke og Frederikssund. Vi bruger den erfaring, historie og traditioner der er skabt gennem årene og nyfortolker dem gennem nutidens normer.

Som bedemand er det vores vigtigste opgave at skabe tryghed og struktur, når vi rådgiver omkring det at miste og sige farvel til et nært familiemedlem eller en god ven. Vi vil altid tage udgangspunkt i hvad der er dine eller din families særlige situation, så vi som bedemand kan sikre de behov som måtte være jeres.

Når vi skal hjælpe en familie starter vi altid med at aftale et personligt møde. Her aftaler vi alt omkring det praktiske forløb og vi rådgiver omkring både jura og psykologi. Til at hjælpe os igennem spørgsmål, der kræver en helt særlig viden, har vi tilknyttet Frederikssund Advokaterne og Bettina som er krisepsykolog.

Hvad er en bedemand?

Betegnelsen Bedemand kommer oprindeligt af ordet Bydemand. Bydemanden var i gamle dag den, der gik rundt til familie og naboer med budskabet om et dødsfald, og inviterede til begravelse på familiens vegne.  De praktiske opgaver omkring begravelsen varetog familien ofte selv. I midten af 1800-tallet begyndte man at ville betale sig fra denne opgave og her blev Bydemanden så til Bedemanden, som derefter tog over og ordnede de praktiske ting.

Siden da har arbejdet som bedemand naturligvis udviklet sig meget. Vi er begge, både Knud og Gitte, diplomuddannede bedemænd, da det i dag er et vidensfag som kræver mange forskellige kvalifikationer og kompetencer.

Hvad koster en bedemand?

Bedemandens regning består på den ene side af de tjenester og varer der leveres direkte i forretningen, det vil sige betaling for vores arbejde, kørsel med rustvogn, en kiste og en urne. Dertil kommer varer og ydelser fra andre – det kan være:

  • Krematorie
  • Blomsterhandler
  • Stenhugger
  • Kapel og kirkegård.

I Frederikssund Begravelsesforretning tilbyder vi uden ekstra omkostninger for dig at afholde disse udlæg, så du til sidst får en enkelt samlet regning fra os. Det betyder, at vælger du os som bedemand i Frederikssund, Jægerspris, Skibby, Slangerup, Egedal og omegn, så kan du vente med at afholde de udgifter indtil Skifteretten har frigivet midler fra boet.

Du kan se forskellige priseksempler her.

Har du behov for en bedemand i Frederikssund, Jægerspris, Skibby og Egedal?

Har du behov for en bedemand i Jægerspris, Skibby, Stenløse, Ølstykke eller Frederikssund, så kan vi kontaktes døgnet rundt på tlf. 47 31 02 24.

Vi er stolte af at arbejde på et højt etisk og æstetisk niveau og lægger stor vægt på viden og uddannelse.

Ved akut behov for kontakt beder vi dig ringe på 47 31 02 24.

 

Skriv til os

Nyt felt

4 + 6 =