Ring hele døgnet på 47 31 02 24

Tryg og sikker hjælp til begravelse

Har du mistet et familiemedlem, en ven eller en anden, der har stået dig nær, og skal du planlægge begravelsen? Vi ved, at det kan være uoverskueligt og hårdt at skulle planlægge en begravelse, når du lige har mistet en nærtstående og er i sorg. Derfor tilbyder vi vores hjælp, så du kan få overblik og struktur i forhold til de mange praktiske gøremål og spørgsmål, der dukker op undervejs.

Hos Frederikssund Begravelsesforretning hjælper vi i Jægerspris, Skibby, Frederikssund, Ølstykke og omegn.

Hvornår skal begravelsen foregå?

Ifølge begravelsesloven skal en begravelse finde sted indenfor 8 dage – men der foreligger nu en dispensation, således at datoen for begravelsen kan sættes frit indenfor 14 dage efter dødsfaldet. Er der brug for yderligere udsættelse, sørger vi for at søge den nødvendige tilladelse i Styrelsen for patientsikkerhed.

Hvornår begravelsen præcist skal finde sted, afhænger både af de pårørendes ønsker, og hvad der er praktisk muligt for præst og kirkegård. Vi hjælper altid med at planlægge og lave de nødvendige aftaler.

Begravelse udenfor folkekirken

Hvis afdøde ikke er medlem af Folkekirken, er det stadig muligt at blive jordfæstet på kirkegården. Det gælder både, når der er tale om andre religiøse tilhørsforhold, eller når der slet ikke er religion involveret.

Vi hjælper med at sætte rammerne for højtiden og planlægge forløbet sammen med jer, så alle detaljer kommer trygt på plads.

Vi hjælper dig med alle de praktiske opgaver

Hvis vi skal hjælpe dig med at arrangere en begravelse, vil vi altid starte med at aftale et personligt møde. Det kan både være hos dig eller her i forretningen. Her aftaler vi alt omkring det praktiske forløb. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Anmeldelse til myndighederne
  • Aftaler med præst og kirkegård
  • Indrykning af annonce
  • Kontakt til stenhygger
  • Ansøgning om begravelseshjælp
Frederikssund begravelse portræt

Hvad koster en begravelse?

Når vi mødes og taler sammen, vil vi altid udlevere et skriftligt prisoverslag, og give dig et samlet overblik over alle udgifterne. Således kommer der ingen ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales. Vi hjælper dig også med at søge begravelseshjælp og afholder gerne de udlæg, der måtte være. Så kan du nøjes med en enkelt samlet regning fra os, og vente med at afholde udgifterne indtil skifteretten har frigivet midler fra boet.

Du kan læse mere om vores priser her. 

Ønsker du at kontakte os i forbindelse med begravelse, kan vi træffes døgnet rundt

Kontakt os ved begravelse i Skibby, Stenløse eller omegn

Ønsker du at kontakte os i forbindelse med en begravelse i Ølstykke, Skibby, Jægerspris eller Stenløse, kan vi træffes døgnet rundt på telefon 47 31 02 24. Med de 130 års erfaring som er overleveret igennem generationer i Frederikssund Begravelsesforretning, er du sikker på at være i trygge hænder.

Ved akut behov for kontakt beder vi dig ringe på 47 31 02 24.

 

Skriv til os

Nyt felt

10 + 3 =