Ring hele døgnet på 47 31 02 24

Tryg og sikker hjælp til begravelse

Siden 1890 har vi været det naturlige valg af begravelsesforretning for familier i Skibby, Jægerspris, Ølstykke, Slangerup og Frederikssund. Vi bruger den erfaring, historie og traditioner, der er skabt gennem årene, og nyfortolker dem gennem nutidens normer.

Som begravelsesforretning er det vores vigtigste opgave at skabe tryghed og struktur, når vi rådgiver omkring det at miste og sige farvel til et nært familiemedlem eller en god ven. Vi vil altid tage udgangspunkt i, hvad der er dine eller din families særlige situation, så vi som bedemand kan sikre de behov, som måtte være jeres.

Når vi skal hjælpe en familie, starter vi altid med at aftale et personligt møde. Her aftaler vi alt omkring det praktiske forløb ved en begravelse, og vi rådgiver omkring både jura og psykologi. Til at hjælpe os igennem spørgsmål, der kræver en helt særlig viden, har vi tilknyttet Frederikssund Advokaterne og Bettina, som er krisepsykolog.

Hvornår skal begravelsen foregå?

Ifølge begravelsesloven skal en begravelse finde sted indenfor 8 dage – men der foreligger nu en dispensation, således at datoen for begravelsen kan sættes frit indenfor 14 dage efter dødsfaldet. Er der brug for yderligere udsættelse, sørger vi for at søge den nødvendige tilladelse i Styrelsen for patientsikkerhed.

Hvornår begravelsen præcist skal finde sted, afhænger både af de pårørendes ønsker, og hvad der er praktisk muligt for præst og kirkegård. Vi hjælper altid med at planlægge og lave de nødvendige aftaler.

Begravelse udenfor folkekirken

Hvis afdøde ikke er medlem af Folkekirken, er det stadig muligt at blive jordfæstet på kirkegården. Det gælder både, når der er tale om andre religiøse tilhørsforhold, eller når der slet ikke er religion involveret.

I vores begravelsesforretning hjælper vi med at sætte rammerne for højtiden og planlægge forløbet sammen med jer, så alle detaljer kommer trygt på plads.

Vi hjælper dig med alle de praktiske opgaver

Hvis vi skal hjælpe dig med at arrangere en begravelse, vil vi altid starte med at aftale et personligt møde. Det kan både være hos dig eller her i vores begravelsesforretning. Her aftaler vi alt omkring det praktiske forløb. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Anmeldelse til myndighederne
  • Aftaler med præst og kirkegård
  • Indrykning af annonce
  • Kontakt til stenhugger
  • Ansøgning om begravelseshjælp
Frederikssund begravelse portræt

Hvad koster en begravelse?

Vores priser afhænger blandt andet af, om der ønskes en bisættelse eller en begravelse, hvor den afdøde går bort, hvor ceremonien skal finde sted, og om der generelt ønskes en billig pris, eller om der er nogle særlige ønsker.

Regningen består på den ene side af de tjenester og varer, der leveres direkte i forretningen, det vil sige betaling for vores arbejde, kørsel med rustvogn, en kiste og en urne. Dertil kommer varer og ydelser fra andre – det kan være:

  • Krematorie
  • Blomsterhandler
  • Stenhugger
  • Kapel og kirkegård

I Frederikssund Begravelsesforretning tilbyder vi uden ekstra omkostninger for dig at afholde disse udlæg, så du til sidst får en enkelt samlet regning fra os. Du kan se forskellige priseksempler her.

Kontakt vores begravelsesforretning og hør mere

Ønsker du at kontakte os, kan vi træffes døgnet rundt på telefon 47 31 02 24. Med de 130 års erfaring, som er overleveret igennem generationer i Frederikssund Begravelsesforretning, er du sikker på at være i trygge hænder.

Ved akut behov for kontakt beder vi dig ringe på 47 31 02 24.

 

Skriv til os

Nyt felt

11 + 14 =