Ring hele døgnet på 47 31 02 24

Bisættelse i Jægerspris, Skibby, Ølstykke, Stenløse og Frederikssund

Skal jeg vælge en bisættelse eller en begravelse? For mange af os er det svært at forholde sig til døden. Derfor kan det også være svært at tage stilling til de mest enkle spørgsmål. I vore dage vælger langt de fleste af os en bisættelse. Her i Frederikssund Begravelsesforretning hjælper vi dig med at skabe rammerne for bisættelse i Skibby, Jægerspris, Stenløse, Ølstykke, Frederikssund – eller hvor du end har brug for vores hjælp.

Hvad er en bisættelse?

Vi kalder det en bisættelse, når afdøde skal kremeres. Den første bisættelse i Danmark fandt sted i 1893. Det var en ny og utraditionel metode, som helt frem til midten af 1970’erne krævede særlig godkendelse. I dag kan vi frit vælge bisættelse eller begravelse i Danmark.

Efter bisættelsen kan man vælge at nedsætte urnen på kirkegården eller man kan sprede asken over havet. Skovkirkegårde er en ny mulighed der er på vej, hvor man blandt andet planlægger at åbne en skovkirkegård ved Selsø slot i Horns Herred. Vi rådgiver selvfølgelig om alle muligheder.

 

Softurne, alle farver - kr. 890,-

Hvordan foregår en bisættelse?

En bisættelse kan afholdes på mange forskellige måder, men der er grundlæggende to typer bisættelse. Den kirkelige bisættelse og den borgerlige bisættelse.

Når bisættelsen finder sted i kirken, er det præsten som sætter rammerne omkring forløbet. Det er ofte bedemanden der tager den første kontakt til præsten. Efterfølgende aftales et møde mellem præsten og de pårørende inden bisættelsen, hvor I aftaler hvad der skal siges og hvilke salmer, der skal synges.

En borgerlig bisættelse foregår uden præst og her er der ingen faste regler. Det er muligt at afholde en bisættelse på stranden, hjemme i haven, eller ved skoven. Oftest vælger vi dog en bisættelse fra kapel, med et forløb der minder om det vi kender fra kirken med både musik og mindetale. Det er også en mulighed at afholde bisættelsen som en mindehøjtidelighed efter selve kremationen. Det kan være i forbindelse med askespredning, at man vælger at samles omkring urnen.

Hvad koster en bisættelse?

Når vi mødes og taler sammen vil vi altid udlevere et skriftligt prisoverslag og give dig et samlet overblik over alle udgifterne, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales. Vi har udarbejdet et par priseksempler på bisættelse, som du kan se her.

Kontakt os angående en bisættelse i Frederikssund, Jægerspris og omegn

Vi svarer hele døgnet på telefon 47 31 02 24, hvis du har brug for vores hjælp til bisættelse i Ølstykke, Stenløse, Skibby, Jægerspris, Frederikssund og resten af hovedstadsområdet. Vi er stolte af at arbejde på et højt etisk og æstetisk niveau og lægger stor vægt på viden og uddannelse.

Ved akut behov for kontakt beder vi dig ringe på 47 31 02 24.

 

Skriv til os

Nyt felt

6 + 9 =

Vi tilbyder at afholde samtaler telefonisk grundet situationen med Covid-19. Forretningen er dog fortsat åben for personlige møder, hvor vi blot holder afstand og passer på hinanden.

You have Successfully Subscribed!