Ring hele døgnet på 47 31 02 24

Min sidste vilje

Hjælp til de efterladte

”Min sidste vilje” – en stor hjælp for de efterladte

Min sidste vilje er et dokument, der hjælper dig og dine efterladte. Her kan du skrive dine ønsker om, hvordan en eventuel højtid skal afvikles.

Det kan være ønsker til blomster og salmer, eller måske om der skal spilles Kim Larsen i kirken. Du vælger, hvor du ønsker at blive begravet, eller om du vil have din aske spredt over havet.

For mange kan det give god mening og være en lettelse at få sine ønsker beskrevet. Og for de pårørende er det en hjælp at vide, at de træffer de rette beslutninger. Min sidste vilje kan kombineres med en begravelsesopsparing i Elysium, således at dine nærmeste ikke skal tænke på økonomi.

Min Sidste Vilje kan også udfyldes på nettet. Vi bruger en landsdækkende online løsning som er udviklet af brancheforeningen Danske Bedemænd. Her er der plads til at skrive flere detaljer og der er mulighed for at gemme dokumenter m.v. som frigives til dine efterladte ved din død. Hvis du vælger os som bedemand kan vi også hjælpe dig med udfyldelse, oprettelse og rettelser.

Ring til os og aftal et møde – det koster ikke noget. Eller blot kom forbi os i Havnegade og hent brochuren eller få mere information. Vi hjælper gerne med at vejlede og nedskrive Min sidste vilje, og besvare de spørgsmål der opstår.

”Når nogen dør” – en stor hjælp for de efterladte i en hård tid

Døden er en naturlig ting, men når nogen dør, er det ofte en hård tid for de pårørende.  Hæftet “Når nogen dør” er derfor skrevet for at hjælpe de efterladte til at komme lettest muligt igennem de praktiske problemer og til at give plads til det, der er vigtigst – at få en god afsked med den afdøde. Ligeledes kan hæftet være en hjælp for dem, der ønsker at forberede sig bedst muligt, inden livet slutter.

Når nogen dør folder

Elysium – opsparing til begravelsen eller bisættelse

Elysium Begravelsesopsparing er en opsparingsordning for alle over 18 år, som ønsker at sikre, at der er økonomiske midler til rådighed til egen begravelse eller bisættelse. Foreningen drives uden komercielle interessser. Vi hjælper med en eventuel oprettelse af en sådan opsparing.