Ring hele døgnet på 47 31 02 24

Min sidste vilje

Hjælp til de efterladte

”Min sidste vilje” – en stor hjælp for de efterladte

Min sidste vilje er et dokument, der hjælper dig og dine efterladte.
Her kan du skrive dine ønsker om, hvordan en eventuel højtid skal afvikles.
Det kan være ønsker til blomster og salmer, eller måske om der skal spilles Kim Larsen i kirken. Du vælger, hvor du ønsker at blive begravet, eller om du vil have din aske spredt over havet.

For mange kan det give god mening og være en lettelse at få sine ønsker beskrevet. Og for de pårørende bliver en hjælp at vide, at de træffer de rette beslutninger. Min sidste vilje kan kombineres med en begravelsesopsparing i Elysium, således at dine nærmeste ikke skal tænke økonomi.

Ring til os og aftal et møde – det koster ikke noget. Eller blot kom forbi os i Havnegade og hent brochuren. Vi hjælper gerne med at vejlede og nedskrive Min sidste vilje, og besvare de spørgsmål der opstår.

Elysium – opsparing til begravelsen eller bisættelse

Elysium Begravelsesopsparing er en opsparingsordning for alle over 18 år, som ønsker at sikre, at der er økonomiske midler til rådighed til egen begravelse eller bisættelse. Foreningen drives uden komercielle interessser. Vi hjælper med en eventuel oprettelse af en sådan opsparing.

Vi tilbyder at afholde samtaler telefonisk grundet situationen med Covid-19. Forretningen er dog fortsat åben for personlige møder, hvor vi blot holder afstand og passer på hinanden.

You have Successfully Subscribed!