Ring hele døgnet på 47 31 02 24

Vi tilbyder

Samarbejdspartnere og ekstra service

Skal du bruge advokathjælp?

Karen Damgaard, advokat

Ved dødsfald bliver skifteretten orienteret via den dødsanmeldelse vi indberetter som bedemænd. Skifteretten kontakter da i første omgang den nærmeste pårørende, med henblik på at aftale hvordan boet skal opgøres.

Mange vælger selv at lave denne boopgørelse. Men der kan der være forhold, som gør at det ikke altid er så nemt. Vi hjælper jer med at få et overblik, og finde ud af, hvad der skal gøres. Ved boer under 45.000 kr. vil vi ofte være i stand til at hjælpe jer med oplysninger til skifteretten, men er boet lidt større, og har I brug for mere hjælp, har vi indgået en aftale med Frederikssund Advokaterne, hvor I kan få en gratis juridisk gennemgang af boet.

Advokaten vil gennemgå jeres situation og ud fra dette rådgive jer om, hvordan I skal forholde jer til boopgørelsen, om I bør anvende en advokat, eller lade boet gå ind i et såkaldt offentligt skifte.

Ønsker I personlige salmeark?

Salmeark

I mange tilfælde kan det være en god idé at lave salmeark til bisættelsen eller begravelsen. Vælger I en eller flere sange som ikke står i salmebogen, så er det mest hensigtsmæssigt at trykke sangark.

Med salmeark bliver højtideligheden ekstra personlig da vi kan sætte billeder eller citater ind sammen med salmeteksterne. Vi hjælper gerne med at sætte tekster og illustrationer flot op, og trykker dem på kvalitetspapir.

Stenhugger – hvordan skal gravstenen være?

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Blomster til begravelsen/bisættelsen

Udsmykning og blomster er en vigtig detalje når bisættelse eller begravelse skal gøres smuk og personlig. Blomsterhandlere har ofte hver deres stil og særpræg, derfor synes vi det er vigtigt at I som pårørende får mulighed for selv at vælge, hvem vi skal bruge. Vi samarbejder gerne med alle de lokale blomsterhandlere, og derfor vælger I selv, hvem der skal levere blomster til bisættelse eller begravelse.

Vi hjælper ofte med at bestille dekorationen til kisten, men det kan også være en rigtig god idé at I selv besøger blomsterhuset, hvis der er særlige ønsker eller tanker omkring udsmykningen.

Modsat de fleste andre bedemænd har vi ikke aftale med en enkelt fast blomsterhandler, og modtager derfor heller ingen provision af en blomsterbestilling.

Få hjælp til dødsannoncerne!

Med en annonce i den lokale avis, bliver det lettere at informere den bredere bekendtskabskreds om dødsfaldet. Vi vil altid spørge jer som pårørende om I har brug for at annoncere. Måske er det muligt at nå de mennesker, der skal orienteres, på anden vis, så det ikke er nødvendigt at bruge avisen.

Når vi skal hjælpe med en annonce bruger vi gerne en iPad, så man med det samme kan se, hvordan annoncen kommer til at tage sig ud. Avisannoncer der oprettes gennem os kommer gratis online på www.afdøde.dk.

Se eksempler på annoncer her.