Ring hele døgnet på 47 31 02 24

Om os

Frederikssund begravelsesforretning

Lidt om os!

 

Siden 1890 har Frederikssund Begravelsesforretning, der er en af byens ældste forretninger, betjent familier i Frederikssund, Jægerspris, Skibby, Slangerup, Ølstykke og Stenløse. Og det gør vi stadig. Og vi har bibeholdt mange af de gamle traditioner, som vi selvfølgelig har flettet sammen med nutidens normer. Det vigtigste for os er stadig det samme som dengang: At sikre en høj professionel standard, med dyb respekt for det enkelte menneske og den ceremoni, vi sammen tilrettelægger.

Vi er naturligvis begge Exam. Bedemænd under Brancheforeningen Danske Bedemænd, hvor Knud har siddet som landsformand siden 2010. Desuden har både Knud og Gitte gennemført brancheforeningens 2-årige Diplomuddannelse, hvilket kun ganske få har her i landet.

For at give dig sikkerhed for kvalitet og professionalisme er vi ISO9001-certificerede . Det er den standard Forbrugerrådet TÆNK  anbefaler, og det er vi stolte af.

 

 

 

Knud

Siden 2000 har jeg arbejdet som bedemand i Frederikssund Begravelsesforretning. Jeg overtog forretningen i 2006 efter en grundig oplæring af den gamle familien Larsen, som havde drevet forretningen i 50 år.

Tidligere har jeg arbejdet 18 år i Falck, hvor jeg primært har beskæftiget mig uddannelse og supervision af ambulancefolk i akutambulancer. Jeg har uddannet ambulancefolk i hele landet, og været med til at udvikle ambulanceuddannelsen til den højt specialiserede uddannelse, som den er i dag. Jobbet har selvfølgelig betydet, at jeg både har arbejdet med kriseløsninger og samtidig har fået stor erfaring i løsning af det praktiske arbejde, når ulykkerne sker. En uddannelse, som jeg i dag har meget glæde af, når jeg møder familier, der har mistet deres kære og derfor er i en krisesituation.

Uddannelse har altid været en vigtigt detalje i mit arbejdsliv. Det er vigtigt for mig, at vi Frederikssund Begravelsesforretning er veluddannede,  fordi de familier, som kommer til os, skal være sikre på, at vi kan håndtere deres situation. Jeg har bl.a. den 1-årige obligatoriske bedemandsuddannelse og den 2-årige diplomuddannelse som bedemand, hvilket ganske få har her i landet. Jeg har desuden læst psykologi igennem flere år, bl.a. på Københavns Universitet. For mig er det nemlig meget vigtigt, at jeg er godt rustet til at hjælpe familier som har mistet, og at de straks har tillid til mig.

Kvalitet og god håndtering i en svær situation er vigtig for mig, så da jeg i 2010 blev valgt til formand for brancheorganisation Danske Bedemænd var det derfor mit klare mål at forbedre kvaliteten i bedemandsbranchen.  En af måderne at gøre det på var at lave en ISO 9001 certificering, hvilket betyder at der i dag er over 100 certificerede bedemandsforretninger. Det sikrer en meget høj kvalitet i vores arbejde. Den største ros i den forbindelse kom fra Forbrugerrådet, som i dag anbefaler at man benytter sig af bedemænd som er ISO 9001 certificerede.

Gitte

Jeg har været med i Frederikssund Begravelsesforretning siden 2016 hvor jeg startede i ’mesterlære’ hos Knud. Det første års tid blev jeg sideløbende uddannet og eksamineret hos Danske Bedemænd, og i 2020 afsluttede jeg desuden den udvidede diplomuddannelse samme sted.

Før jeg blev bedemand arbejdede jeg i en del år med kommunikation og PR. Min viden om god kommunikation er værdifuld, når jeg sidder i de svære samtaler vi oplever som bedemænd. Sorg og tab udløser ofte en krisesituation for det menneske som mister. Man mister overblikket og det er svært både at huske og holde styr på vigtige informationer. Derfor er det så vigtigt at blive mødt af en der virkelig forstår at lytte, og som samtidig kan forklare komplicerede forhold, så de er til at forstå.

Som ung læste jeg på Københavns Universitet hvorfra jeg er magister i Moderne kultur og kulturformidling, med en bachelor i Litteraturvidenskab og sidefag i Antropologi.

Min personlige tilgang til livet – og døden – er ikke bundet til religion, men til vores fælles eksistentielle vilkår som mennesker. Jeg er optaget af det almenmenneskelige, af de ting der binder os sammen på tværs af samfund, kultur og historie. Derfor er det er vigtigt for mig at møde alle og enhver med den samme respekt og ligeværdighed.

Jeg er født i Frederikssund og opvokset i Jægerspris, hvor min familie går mange generationer tilbage. Det betyder blandt andet at jeg er lokalhistorisk interesseret og elsker den lokale forankring i hverdagen. Derfor er jeg meget ydmyg over at Frederikssund Begravelsesforretning har eksisteret i mere end 130 år og dermed er en af byens ældste forretninger – og i øvrigt en af de absolut ældste begravelsesforretninger i Danmark. Den særlige ånd, kultur og de værdier som har kendetegnet os i alle de år, er jeg med til at varetage, videreføre og udvikle fremover.

 

Kvalitet og tryghed

ISO-certificering giver sikkerhed for kvalitet

Frederikssund Begravelsesforretning er ISO 9001-certificeret. Det betyder i al sin enkelhed, at vi skal leve op til bestemte kvalitetskrav. Krav, som vi bliver målt på, og krav, som vi bliver kontrolleret på af et eksternt certificeringsselskab. Det er vore kunders garanti for at vi gør det, vi siger, og holder det, vi lover.

Hvad betyder det for dig, at vi er certificerede?
  • at vi er uddannede og eksaminerede som bedemænd
  • du kan være sikker på en høj kvalitet i betjening og vejledning
  • at vores forretning løbende kvalitetskontrolleres
  • at vi har et etisk regelsæt som vi følger 100%
  • at du kan være sikker på en faglig korrekt vejledning
  • at de ydelser vi aftaler også bliver udført
  • at den aftalte prisramme bliver overholdt
  • at den samlede ydelse udføres under ordnede forhold
Vi har guldmedalje i økonomisk sikkerhed

I Frederikssund Begravelsesforretning har vi en gennemsund økonomi. Det betyder gode forhold til vore leverandører og samarbejdspartnere. Samtidig får du en ekstra sikkerhed for at vi gennemfører de aftaler, vi træffer på dine vegne og at der aldrig kommer ubehagelige overraskelser. Vores forretningsdrift er så bundsolid at vi er blandt de få tusinde virksomheder i Danmark, som er blevet tildelt AAA GULD for højeste kreditværdighed igennem de sidste 10 år.